Håll BröllopsDrömmarna vid liv i Virustiderna. Vi hjälper till hitta Drömklänningen och matchande klädsel till Brudgum m.fl.

Klädsel till BRUDPAR och GÄSTER. BAL. DOP och andra FESTER. Vi säljer och Hyr ut. Även Frack och Smoking.

***

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer! Vi decinficerar, Vi har handsprit.Engångshandskar.Vi avstår närkontakt o tar inte varandra i hand. mm. mm. 

                  Nu är det stor fördel att vi kommer överens om träff och inte drop in. 

                                        Vi kan diskutera dina/era Drömmar och ge TIPS och RÅD.     

              Ring 070-6953195 så diskuterar vi omkring klädsel. Vi kan erbjuda önskemål om tider för träff.

_______________________________________________________________________________________________________

                                  _________      NYHET !!    ________

KANSKE HAR DU TÄNKT BESTÄLLA DIN KLÄNNING SJÄLV 0CH SKULLE VARA HJÄLPT AV ATT FÅ TESTA OLIKA GRUNDMODELLER FÖR SE "VAD DU PASSAR i " ?  DU ÄR VÄLKOMMEN RINGA 070-6953195 SÅ TRÄFFAS VI OCH DU TESTAR OLIKA MODELLER. RING FÅ MER INFORMATION FÅ SVAR PÅ FRÅGOR.

_________________________________________________________________________________________________________________________________                                  

OBS! Vi vill förtydliga vår NYA ADRESS i Gävle!

NU VALBOGATAN 44 1våning upp Gävle.


(Vi har flyttat från Fiskargatan3Gävle) 


Välkommen kontakta oss för boka träff som passar dig  070-6953195.

Vi började med AteljePierina i Sandviken för 31 ÅR sedan nu i Maj ! och blev 

Bröllopsbutik Pierina och Pierre i Gävle  när vi även började med Herrklädsel.

 ​.


Kläderna blir allt viktigare för en festlig inramning av ett Bröllop eller annan Högtid.Brudgummen och Bestman/Marsalk,för att inte tala om de manliga bröllopsgästerna,ger uttryck för sin personliga stil och smak genom valet av klädsel.

Urvalet av färger har blivit allt större och allt oftare vågar de fest och högtidsklädda ta ut svängarna i val av plagg,färger med matchande accessoarer.

Det är inte alltid lätt att klä sig"rätt"för de speciella tillfällena.Det finns några enkla råd som vi har samlat på oss genom många års erfarenhet av klädsel till Fest och Högtid,som vi gärna delar med oss av.

 Ring 070-6953195 kontaktperson Eivor Pierre Pierina&Pierre.

** Vi kommer överens om träff för utprovning av klädsel...dag/kväll/helg. Ring så diskuterar vi din klädsel,få råd på telefon och välkommen för träff i

 Sekelskiftesvåningen på Valbogatan44. 1tr upp.  80321Gävle.   (korsningen N.Rådmansgatan.-Valbogatan (vidNorrtull).

            **Tänk på att vi kommer överens om träff. Nu i CoronaVirustider har vi 1 besök i taget och följer rådande                                                rekommenadationer vad gäller handsprit/handtvätt mm. Ring så ger vi mer information   070-695 31 95. 


Klicka för att redigera den här titeln

Tjänster vi erbjuder


Har du kanske egen klänning?Vill du komma titta på /prova modeller på plats?Vi har stor o bred kollektion med modeller från känd design o märke och du kan köpa med dig en klänningen direkt.Alternativ vi beställer den till dig, med FRÅN 1 veckas leveranstid.


Vi har också Klädsel till BRUDGUM..BESTMAN..MARSALK..GÄSTER..och herrklädsel till andra behov och FESTER.


Vill du Styla din klänning och göra den mer personlig? Har du en "enklare"klänning och vill göra den"lite Mer"under vigseln o under fotografering? Vi har ideer o kan ge dig förslag på möjligheter.Boka tid för träff,dag/kväll/helg 070-6953195.

Behöver sy in..sy ut..korta klänningslängd..sy av släp.Sy på axelband/ändra annat?

Med många års vana i branchen med brudklänning/festklänning,erbjuder vi dig hjälp.Ring o berätta om dina tankar o funderingar.

 Tele 070-6953195.

Justering för bästa passform och Styling för göra din klänning mer Personlig...Även till Dig med Egen klänning! Ring 070-6953195 och berätta om din klänning och dina önskemål.

        Vi hjälper våra kunder med Önskemål & Drömmar och  hjälper dig hitta din Drömklänning!Boka träff och vi träffas och visar vår breda stora kollektion på plats och även de modeller vi kan beställa hem till dig.Från 1 veckas leveranstid.......

     Med många års vana i branschen.