Håll BröllopsDrömmarna vid liv i Virustiderna. Vi hjälper till hitta Drömklänningen och matchande klädsel till Brudgum m.fl.

Klädsel till BRUDPAR och GÄSTER. BAL. DOP och andra FESTER. Vi säljer och Hyr ut. Även Frack och Smoking.

***

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer! Vi decinficerar, Vi har handsprit.Engångshandskar.Vi avstår närkontakt o tar inte varandra i hand. mm. mm. 

                  Nu är det stor fördel att vi kommer överens om träff och inte drop in. 

                                        Vi kan diskutera dina/era Drömmar och ge TIPS och RÅD.     

              Ring 070-6953195 så diskuterar vi omkring klädsel. Vi kan erbjuda önskemål om tider för träff.

_______________________________________________________________________________________________________

I am your wedding dress consultant with 31years experience and 1am specialiced who work one-on-one  with brides to help you find gowns and accerories. I measure brides and use their knowledge of fashion trends to help select dresses that will best flatter a bride`s body shape and size./eivor m pierre.


*And Eveningdresses and dress for prom.


I also help Groom to find personal Style.


Black Tie.  White tie. Dark Suit.Buisness Suit.SummerChic. Smart Casual. ......


Please call for more information/Ring för mer information: 070-695 3195._________________________________________________________________________________________________________________________________                                  

OBS! Vi vill förtydliga vår NYA ADRESS i Gävle!

NU VALBOGATAN 44 1våning upp Gävle.


(Vi har flyttat från Fiskargatan3Gävle) 


Välkommen kontakta oss för boka träff som passar dig  070-6953195.

Vi började med AteljePierina i Sandviken för 31 ÅR sedan nu i Maj ! och blev 

Bröllopsbutik Pierina och Pierre i Gävle  när vi även började med Herrklädsel.

 ​.


Kläderna blir allt viktigare för en festlig inramning av ett Bröllop eller annan Högtid.Brudgummen och Bestman/Marsalk,för att inte tala om de manliga bröllopsgästerna,ger uttryck för sin personliga stil och smak genom valet av klädsel.

Urvalet av färger har blivit allt större och allt oftare vågar de fest och högtidsklädda ta ut svängarna i val av plagg,färger med matchande accessoarer.

Det är inte alltid lätt att klä sig"rätt"för de speciella tillfällena.Det finns några enkla råd som vi har samlat på oss genom många års erfarenhet av klädsel till Fest och Högtid,som vi gärna delar med oss av.

 Ring 070-6953195 kontaktperson Eivor Pierre Pierina&Pierre.

** Vi kommer överens om träff för utprovning av klädsel...dag/kväll/helg. Ring så diskuterar vi din klädsel,få råd på telefon och välkommen för träff i

 Sekelskiftesvåningen på Valbogatan44. 1tr upp.  80321Gävle.   (korsningen N.Rådmansgatan.-Valbogatan (vidNorrtull).

            **Tänk på att vi kommer överens om träff. Nu i CoronaVirustider har vi 1 besök i taget och följer rådande                                                rekommenadationer vad gäller handsprit/handtvätt mm. Ring så ger vi mer information   070-695 31 95. 


Klicka för att redigera den här titeln

Klicka på den här texten för att börja redigera. Den här enkla rubriken och textblocket passar bra till välkomsttext eller till förklaringar. Håll texten kort, bara ett par rader. Dela upp innehållet i olika block så att läsaren inte tappar intresset.

Klicka på den här texten för att börja redigera. Den här enkla rubriken och textblocket passar bra till välkomsttext eller till förklaringar. Håll texten kort, bara ett par rader. Dela upp innehållet i olika block så att läsaren inte tappar intresset.

Vi hjälper dig hitta DIN Drömklänning.Vi har stor variation i modeller i den breda kollektionen. Med priser som varierar. Om vi börjar med att Du ringer oss  och berättar om din drömklänning så diskuterar vi på telefon Då bestämmer Du om vi ska boka en tid för träff då du kommer och tittar på alla våra klänningar i olika modeller och ser om det är någon som faller dig i smaken.Du väljer om du vill prova någon av klänningarna. Vi har mångårig vana,erfarenhet i passform mm av de klänningar vi marknadsför och hjälper dig med storlek.mTodeller.kollekt

Telefonnummer är 070-695 31 95 dina frågor och funderingar . Få råd och tips på telefon. 

Du är välkommen att ringa för träff i Sekelskiftesvåningen på Valbogatan44 1tr.upp. 80321Gävle.

Vi följer rekommendationerna som gäller nu med handsprit,decinficerar och vi hart endast ETT besök i taget och erbjuder inte DropIn med tanke på våra kunder och oss själva. Ring så berättar vi mer.

Klicka här för att lägga till titel

Klicka på den här texten för att börja redigera. Det här blocket med flera delar är utmärkt när du vill lyfta fram en specifik del av ditt företag. Det kan vara en specialprodukt ni är kända för, en bild av hela personalen, en bild av ert kontor med mera. Dubbelklicka på bilden för att anpassa den, redigera texten och välja call-to-action för knappen – vad vill du att besökarna ska göra nu?

Mer info